Капитанът на Левски Пламен Андреев благодари на феновете, които го подкрепиха

...
Капитанът на Левски Пламен Андреев благодари на феновете, които го подкрепиха
Коментари Харесай

Капитанът на Левски благодари, че е първият Palms Bet Играч на феновете

Капитанът на Левски Пламен Андреев благодари на почитателите, които го поддържаха на уеб страницата levski.vote и го избраха за първи притежател на премията " Palms Bet Играч на почитателите ". Юношата на " сините "  бе над всички при нулевото тъждество с ЦСКА 1948 и отвя конкуренцията в дебютното издание на играта, като събра 239 гласа от общо 553.

Младият вратар прикани последователите на Левски да покажат, че Варна е " синя "  и да изпълнят стадионите в морската ни столица при идните две гостувания на отбора там. На 2 ноември 26-кратният първенец на България гостува на Черно море, а четири дни по-късно и на Спартак.

" Благодаря от сърце на почитателите за поддръжката. За мен чувството е необикновено – от почитател на трибуните до състезател на терена, чието име се скандира. Ако бяхме победили тима на ЦСКА 1948, щеше да е още по-хубаво. Тежко е, само че ние по тази причина сме футболисти на Левски – да се изправяме и да ставаме по-силни “, съобщи Андреев. " Станимир Стоилов ме поддържа и ми споделя да съм спокоен и убеден във всеки един миг. Ако съм съсредоточен и мисля през всичките 90 минути, няма какво да се обърка ", добави още капитанът на Левски и се обърна с апел към почитателите: " Предизвиквам ви да покажем, че Варна е " синя "!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР